Scroll Top
Service

Welkom bij ons online serviceaanvraagformulier!

Bij Move-trike begrijpen we hoe belangrijk het is om uw Voertuig in topconditie te houden. Onze toegewijde technische experts staan altijd paraat om u te helpen met onderhouds- en reparatiediensten van de hoogste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar routinematig onderhoud, snelle reparaties of uitgebreide technische ondersteuning, ons team staat klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service-ervaring te bieden en uw voertuig  snel weer operationeel te maken, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkst is. Vul eenvoudig het formulier hieronder in en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. We waarderen uw vertrouwen in Move-trike en kijken ernaar uit om u te helpen met uw servicebehoeften.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!

  Voordelen van elektrisch rijden!

  Volledig elektrische voertuigen zijn steeds meer op de weg te vinden. Ook in de wereld van scooters worden steeds meer elektrische oplossingen aangeboden. Move-trike biedt in de range van elektrische voertuigen een uniek en volledig elektrisch overdekt vervoersmiddel.

  MOVE Vigorous 1500
  Veiligheid
  Met een overdekte scooter bent u beschermd tegen regen, wind en zelfs te felle zon. Dit betekent dat u zich comfortabel kunt voortbewegen, ongeacht de weersomstandigheden.
  Veelzijdigheid
  Overdekte scooters zijn ontworpen om te rijden op zowel voetpaden, fietspaden als rijbanen. Dit betekent dat u flexibel kunt zijn in uw route, wat vooral handig kan zijn in stedelijke gebieden met veel verkeer.
  Luxe en Comfort
  Veel overdekte scooters zijn uitgerust met luxefuncties zoals verwarming, elektrische ramen en muziekinstallaties. Dit betekent dat u kunt genieten van een comfortabele en plezierige rit, elke keer weer.
  Milieuvriendelijk
  Overdekte scooters zijn meestal elektrisch, wat betekent dat ze geen schadelijke uitstoot produceren. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze voor uw vervoerbehoeften.